Despre Mine – Tab 4

#

Chiar dacă conceptul de „a da înapoi comunității” sau „caritate” (sau oricum vrei să-i spui) nu este nou – de fapt, este la fel de vechi ca istoria cunoscută, deoarece fiecare cultură sau religie are o concept similar – în epoca modernă, dar mai ales în ultimii ani, aceasta a dobândit mai multă semnificație ca niciodată.

Sunt dedicat oferirii nu numai a banilor, ci și a timpului meu, în fiecare an, pentru a susține mai multe cauze și, de asemenea, încerc să fac din asta o contribuție recurentă, astfel încât efectele să se formeze de-a lungul timpului.

#Spitale
Despre Mine - Tab 4
Spitalul Floreasca
Am donat pentru Secția de Endoscopie a Spitalului Floreasca pentru că am fost impresionat de echipă, în special de profesorul Constantinescu. Sunt profesioniști, lucrează neobosit, iar cel mai remarcabil lucru pe care l-am văzut este că tratează pe toată lumea la fel. Nu contează dacă ești tânăr, bătrân, de la țară sau o persoană sus poziționată, ei dau tot ce au mai bun pentru a ajuta pe toată lumea, încercând să servească și să ajute cât mai mulți oameni. Chiar dacă fac parte dintr-un spital de stat, lucrează ca într-un spital privat.
#Spitale
Despre Mine - Tab 4
Institutul Cantacuzino
În timpul pandemiei COVID-19, pentru a susține activitatea pentru Institutul Cantacuzino, am donat financiar pentru a sprijini achiziționarea de echipamente medicale de care beneficiază Laboratorul de Infecții Respiratorii Virale.
#Asociații
Despre Mine - Tab 4
Asociația Taxi Gratis
În contextul pandemiei COVID-19, am decis să fac o donație și să susțin „Asociația Taxi Gratis”, deoarece este un exemplu că fiecare dintre noi are puterea de a aduce o schimbare în bine în societate, prin care îi putem ajuta pe cei din dificultate. Alex Bobeș a dezvoltat acest proiect cu resurse proprii, transportând gratuit medici și personal medical între casă și spital, în condiții de siguranță sporită.
#Asociații
Despre Mine - Tab 4
NF Romania
Neurofibromatoza este o tulburare genetică care perturbă creșterea celulelor din sistemul nervos, provocând formarea de tumori pe țesutul nervos. Asociația Speranță și Sprijin pentru Pacienții cu Neurofibromatoză vine în întâmpinarea pacienților cu această boală genetică cu recomandări de doctori, donații, informații de ultimă oră pentru această maladie și sprijin moral.
#Asociații
Despre Mine - Tab 4
Asociația P.A.V.E.L.
Am sprijinit publicarea revistei „Portrete”. Este o colaborare între Asociația P.A.V.E.L., Institutul Oncologic din București și Institutul Clinic Fundeni. Aceasta oferă o privire în viața dură a copiilor care suferă de cancere, leucemii și anemii severe. Revista susține coeziunea socială și instituțională și drepturile pacienților cu cancer și promovează responsabilitatea socială și empatia. De asemenea, promovează programe de continuare școlară pentru copiii care, din păcate, nu se pot alătura colegilor lor în sălile de clasă.
#Familii
Despre Mine - Tab 4
Scrisori de Crăciun
În fiecare an mă dedic pentru a susține nevoile mai multor familii aflate în impas. Cu ajutorul unui ONG, primesc „Scrisori de Crăciun” de la copii și este bucuria mea să le îndeplinesc dorințele. Este un sentiment minunat să știu că pot aduce un zâmbet acestor copii și să mă bucur de timpul minunat de Crăciun!
#Familii
Despre Mine - Tab 4
Institutul Oncologic
„Am preluat câteva dintre pachetele de nevoi ale copiilor internați la Institutul Oncologic din București, după cum urmează: – am oferit sprijin financiar copiilor cu diagnostic oncologic, în paliație, pentru tratamente individualizate și inovatoare în străinătate (Italia, Germania), – Am cumpărat pentru ei camere de chimioterapie, proteze oculare pentru copiii cu descărcări oculare după retinoblastoame, proteze ortopedice pentru cei cu osteosarcoame, – Am echipat complet și am oferit rucsacuri studenților pacienți, înscriși la școala spitalului IOB, – am oferit aparate electrocasnice noi familiilor care au un copil diagnosticat cu cancer, – Am sprijinit financiar familiile ai căror copii au copii, – Am susținut și susțin în continuare financiar (din 2015), publicarea revistei Portrete, care publică creațiile literare ale copiilor spitalizați în Oncologie Pediatrică, o revistă distribuită gratuit.”
#Familii
Despre Mine - Tab 4
Programări medicale
Am putut ajuta o familie care a avut probleme cu pierderea auzului congenital al singurului lor fiu. Le-am oferit sprijin, nu numai contribuind la cumpărarea implantului cohlear, ci și prin cazare și transport sau programări medicale și imagistice.

Prezintă-mi
Ideea ta de start-up

Aștept propunerile tale.

Urmează acest ghid pentru a-ți crește șansele.

Despre Mine - Tab 4


Navigați după categorii

#Business

#Start-up

#Piete de capital

#Imobiliare

#Personal