Despre Mine – Tab 1

#

Citatul meu favorit este

“Norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea”
Din acest punct de vedere, mă cosider un om norocos.

Despre Mine - Tab 1

sunt atât un angel investor, un antreprenor cu multiple exit-uri de succes, cât și fondator și manager al unei companii multinaționale. Am avut oportunități, și multă pregătire pentru a ajunge aici.

 

Crescând într-un oraș mic, de-a lungul copilăriei și adolescenței, prima educație pe care am avut-o a fost cea pe care am primit-o acasă – și a fost despre muncă asiduă și responsabilitate. M-am mutat în București atunci când am fost admis la facultate, unde, în cadrul Academiei de Studii Economice, am studiat Relații Economice Internaționale, completând cu un Master și am obținut și o diplomă în Drept – considerând că cele două sunt complementare.

 

Am început să lucrez de timpuriu, încă din timpul studiilor, la început fiind implicat în mici proiecte de IT – dar adevărata chemare a venit când am început să lucrez pentru o companie multinațională care opera la nivel global în domeniul tranzacționării online pe piețele financiare. Pentru mine a fost fascinant – nu doar faptul că lucram într-o companie multinațională, ci mai ales tranzacționarea online și piețele financiare. Aici am învățat provocările unei afaceri cu adevărat globale, cum să inovez în domeniul tehnologic și mai ales ce înseamnă “dezvoltarea unei afaceri.

 

 

Munca asiduă întotdeauna dă rezultate, iar ale mele au fost foarte bune pentru companie “pregătirea a întâlnit oportunitatea”.

Mi-a fost oferit un plan de acțiuni, așa că atunci când compania a fost achiziționată de unul dintre giganții industriei, pentru o sumă substanțială, a avut loc primul meu exit de succes.

Despre Mine - Tab 1

Am continuat în aceeași industrie având rol de CEO al sucursalei din România a unei companii similare. Am aplicat tot ceea ce am învățat din prima mea experiență și acest lucru a dat roade. Mi-am dezvoltat afacerea, am adus îmbunătățiri atât procesului tehnologic, de marketing, cât și tuturor proceselor de business. Succesul mi-a dat oportunitatea de a-mi urma visul antreprenorial de “a avea compania mea.”

 

În paralel, am început să investesc în start-up-uri în sectorul tehnologic și în imobiliare – deoarece sunt axat pe inovarea și crearea unei valori “reale.” Îmi place să investesc în start-up-uri locale, care au potențial, dar și în idei internaționale inovatoare.

 

Am pus bazele unui alt fintech care acum este o companie multinațională, cu sute de angajați și birouri în țări pe toate continentele. Lucrez zilnic la acest proiect, îndrumându-mi și motivându-mi echipa prin aplicarea a tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului.

 

Piețele financiare vor rămâne întotdeauna pasiunea mea. Este un domeniu dinamic și antrenant și, ca mine, “întotdeauna activ.” Sunt profund conectat cu piețele nu numai prin afacerea mea principală, ci și în toată viața mea – deoarece de mult timp investesc și tranzacționez pe piața financiară.

Despre Mine - Tab 1

3 exit-uri majore

Despre Mine - Tab 1
Despre Mine - Tab 1
Despre Mine - Tab 1

Licențe și Certificări

Despre Mine - Tab 1

 

UNIVERSITATEA STANFORD

Diferite seminarii online în Management și Finanțe

Despre Mine - Tab 1

 

EUROPEAN INSTITUTE ON MANAGEMENT
AND FINANCE (EIMF)

– Introducere Internațională în Valori Imobiliare și Investiții

– Conformitatea în Marketing și Promovarea Produselor Financiare

Despre Mine - Tab 1

 

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI

Relații Economice Internaționale

Master în Afaceri Internaționale

 Despre Mine - Tab 1

 

HARVARD BUSINESS SCHOOL

Cursuri online pe teme variate precum Principiile Managementului, Investiții Alternative, etc.

Despre Mine - Tab 1

 

AGENT CERTIFICAT PENTRU SERVICII DE INVESTIȚII FINANCIARE (ASIF)

Autoritatea Emitentă: AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ – Emis în 2009

Despre Mine - Tab 1

 

UNIVERSITATEA ECOLOGICĂ BUCUREȘTI

Licențiat în DreptNavigați după categorii

#Business

#Start-up

#Piete de capital

#Imobiliare

#Personal