Despre Mine – Tab 2

#

Despre Mine - Tab 2
Experiența mea de mai bine de 10 ani constă în startup-urile „fintech” și în industria de tranzacționare online, unde am gestionat și condus echipe puternice în companii globale cu sute sau mii de angajați. Am avut acces la tehnologii inovatoare, procese eficiente și, cel mai important, oameni – în principal antreprenori și investitori – la nivel global.  
Despre Mine - Tab 2

Pe măsură ce treceam de la „lumea corporate” la antreprenoriat și investiții, scopul meu era întotdeauna găsirea afacerilor în care să pot investi nu numai capital, ci și să ofer cunoștințe și sprijin antreprenorilor și echipelor lor. Am o abordare practică, deoarece vreau să aplic toate cunoștințele și experiența mea, prin mentorat și lucrând alături de echipă. Am deja succes dovedit în a lua companiile „de la zero” și a le crește până la un exit de succes, prin muncă grea și decizii bazate pe date, așa că aceasta este o motivație pe care vreau să o aduc în fiecare echipă căreia mă alătur, investind în afacere.

 

În trecut, ideile și investițiile erau judecate după „instinct” – și eu eram singurul factor decident. Încă am încredere în instinctele mele, dar odată cu trecerea timpului și a experienței acumulate, aleg acum să mă bazez pe o echipă de experți și pe decizii bazate pe date. Mai multe despre modul în care investesc astăzi puteți găsi pe pagina dedicată TVP Family Office. 

 

Cred cu tărie în puterea mediului de afaceri din Europa de Est de a depăși paradigma „externalizării” și de a deveni un punct de atracție pentru inovație. În ultimii ani, am văzut o mulțime de idei noi care au modelat peisajul inovației, nu numai în IT sau Fintech, ci și în multe alte domenii industriale, cum ar fi comerțul electronic, medical sau imobiliar. Numărul de IMM-uri, antreprenori de succes și oameni talentați este în continuă creștere, așa că sper să pot inspira alți investitori să mi se alăture și să ne consolideze locul pe harta de afaceri a lumii.

Prezintă-mi
Ideea ta de start-up

Aștept propunerile tale. Urmează acest ghid pentru a-ți crește șansele.

Despre Mine - Tab 2


Navigați după categorii

#Business

#Start-up

#Piete de capital

#Imobiliare

#Personal