Despre Mine – Tab 3

#

În 2018, am pus bazele CAPEX.com alături de o echipă mica si talentata. Ținta era clara – imi doream să schimbăm modul în care oamenii investesc. Cu muncă continua și determinare, ne-am transformat treptat ambițiile în realitate, formând ceea ce este CAPEX.com astăzi.

Despre Mine - Tab 3

De la început, ne-am concentrat pe oferirea unui serviciu clienți superior, așa că am profitat de cea mai recentă tehnologie pentru a simplifica investițiile pentru toți. Această abordare a funcționat – creșterea noastră a fost rapidă, ceea ce ne-a condus să fim recunoscuți drept „Cel Mai Rapid Furnizor în Creștere” chiar de la început.

 

Înțelegând bine scena fintech, eu și echipa mea ne-am strategizat cu atenție pașii. An după an, am obținut licențe de la reglementatori de renume, cum ar fi CySEC, FSCA, ADGM și FSA, transformând CAPEX.com într-o entitate complet reglementată.

 

De la 2018 până în prezent, CAPEX.com și-a extins continuu amprenta globală. Am stabilit birouri în mai mult de șapte țări pe 4 continente. Echipa noastră a crescut de la o mână de oameni la peste 450 de profesioniști dedicați. Am început cu câteva produse și acum am construit o ofertă completă.

 

Astăzi, CAPEX.com oferă o gamă largă de peste 2100 de CFD-uri și mai mult de 5000 de acțiuni de la 10 burse majore. Suntem mai mult decât o platformă de tranzacționare – suntem un loc pentru toți traderii, indiferent dacă sunt la început sau au tranzacționat de ani de zile.

Uitându-mă înapoi, sunt mândru de cât de departe am ajuns. Acesta este doar începutul!

Despre Mine - Tab 3
Despre Mine - Tab 3

Prezintă-mi
Ideea ta de start-up

Aștept propunerile tale.

Urmează acest ghid pentru a-ți crește șansele.

Despre Mine - Tab 3


Navigați după categorii

#Business

#Start-up

#Piete de capital

#Imobiliare

#Personal